Özzet

Bir geek zihninin özeti

Özzet, yeniden, farklı

| 1 yorum

Birkaç yıl önce farklı bir haber sitesi olarak hayata geçirdiğim Özzet’le maalesef yeterince ilgilenemediğim için bir süre önce site için yeni planlar yapmaya başlamıştım. Sonuç olarak, Özzet’i kişisel blog’um olarak konumlandırmaya karar verim ve “bir geek zihninin özeti” mottosuyla çalışmalara başladım. Yaklaşık 2 kaydır kendi kendime test yayınları yapıyor, farklı tasarımları test ediyor, içerik üzerinde düşünüyordum. İşte Özzet’in son hâli şimdilik bu ve Özzet bugünden itibaren resmen yayına başlıyor! Bu yazıdan önceki yazılar da test aşamasında yazdığım, Özzet düzenine uygun yazılar; bir bakın, ilginizi çekebilirler.

Özzet’te farklı konularla ilgili kişisel görüşlerimin yanı sıra yeni keşfettiğim web sitelerini, servisleri ve yazılımları tanıtacağım, zaman zaman sevdiğim özdeyişleri paylaşacağım, belki bana ilginç gelen haberlere yer vereceğim. Bu blog, portföy olarak kullandığım SelimSumlu.com.tr‘den daha sık güncellenecek ve daha içten olacak. Şarkı sözü çevirilerimi yayımladığım Hayal Mimarı aynen devam ediyor. Özzet’e yakışmayacağını düşündüğüm, daha da içten ve saçma yazılımarımı Zırvala!‘ya girmeye devam edeceğim. Özdeyişler ve daha görsel nitelikli paylaşımlar için de Radyoaktif Elma var.

Sağ sütunda gördüğünüz “Yanıtladım” bloğu Formspring’den, “Bence Bakın” bloğu Google Reader’da paylaştığım sayfalardan geliyor. “Okuyorum”daki kitapları Open Library‘ye kendim kaydediyorum.

Yazan: Selim Şumlu

Teknoloji yazarı ve geek. Çevirmen, Mozilla temsilcisi, Curlie meta editörü, Mensa yöneticisi, Goodreads kütüphanecisi, webmaster, Kemalist. Herkes için ve hiç kimse için bir kişi.

1 yorum

Bir yanıt yazın

Required fields are marked *.